Mondanátok nagyon jó filmeket, amiket feltétlen meg kell nézni?
Figyelt kérdés
Jöhet thriller, horror, dráma, romantikus, vígjáték, mese:) vagy ezek vegyítve !
Amit nem szeretek az az akció film, történelmi filmek, háborús filmek, sci-fi, anime, sorozatok! Ezek kizárva!!:)
Köszönöm:)
2017. jan. 15. 13:39
1/3 anonim válasza:
Út a vadonba
Vadon
Remény rabjai
A nővérem húga
2/3 anonim válasza:
Legfőképp vígjátékokat tudok én ajánlani:
Oscar, Szép kis nap, Életrevalók, A vizesnyolcas, A randiguru, Távkapcs, Happy a flúgos golfos, Talpig zűrben 2, A bakancslista, Karácsonyi lidércnyomás (animációs), Kutyafuttában, Oviapu, Király vagy öcsém, Csibefutam (ez is animációs)
Horrorból nekem egyik cimbora A kör első részét dícsérte, én viszont azt nem láttam.
Hirtelen ezek jutottak nekem eszembe. Nem mind szupermozi, de jót lehet rajtuk nevetni.
3/3 A kérdező kommentje:
kosziii mentek a zold kezek !!:)
2017. jan. 15. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!