Az Alien: Covenant pontosan mikor játszódik?
Szeretm az alein filmeket, de nem igazán vagyok tisztában azzal, hogy ez hova kerül a listán.
Azt tudom, hogy az alein 3 és 4-et nem veszi figyelembe.
Ha jól tudom a Prometheus folytatása lesz. De akkor a Prometheus és az Alien 1 között lesz?
És a Alien 2-höz lesz bármi köze? Mert ez a kedvenc részem.
És csak így kíváncsiságból a játéknak van bármi köze a filmekhez, könyvekhez? Alien isolation, vagy ez csak egy játék és azért van ez a történek, hogy legyen valmai?
Elég nehéz megmondani. Mert ez a Prometheus idővonal eléggé Star wars előzmény trilógia 2.0 szagú.
De egyébként a Covenant a Prometheus és az Alien között játszódik. De nem nevezném folytatásnak, csak ugyanabban az univerzumban vannak.
Az a baj, hogy Ridley Scott túl sok ősi idegenek xarságot nézett és már ez a hülyeség folyik az alienes filmjeiből, ahelyett, hogy normális scifi horrort gyártana.
Az Alien isolation jó lenne, ha csak az Alien és Aliens világában maradna, Prometheus és 3.-4. rész mentesen. És úgy folytatnák. Mert szerintem az egyetlen normális Alienes próbálkozás volt A bolygó neve: halál óta.
Elméletileg 10 évvel a Prometheus után fog játszódni:
,,It is a sequel to the 2012 film Prometheus, and will take place roughly ten years later''
Mivel a Prometheus 2093-ban játszódik, így az Alien: Covenant 2103-ban kéne. (az Alien 2122-ben játszódik)
Az egy másik film lesz, ami a 3-4. rész átírásával új irányvonalon folytatja majd a 2. részt.
A Covenant-ben pletykák szerint Ripley anyja lesz a főszereplő, de ezt hivatalosan nem erősítették meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!