Titeket mi szokott idegesíteni a Family Guy-ban? (Többi lent) amúgy a kedvenc sorozatom.
Nekem például az, hogy egy részben akár nyolsz bejátszás is van mire jó ez?
És mikor valamit hallgat pl. Brian és Stewie olyan mintha megállt volna a sorozat (mozdulatlan mindenki). És a háttérben a suliban az emberek csak úgy néznek a tányér felé. Jah meg, hogy négy újjuk van csak. Nekem ennyi a problémám, neked micsoda?
A rasszista poénok, az antifeminista poénok, a nők semmibevétele, pl. Meg folytonos ócsárlása (folyton megszégyenítik, amiért kövér, pedig Peter és Chris sokkal kövérebb, de őket emiatt szinte sosem bántják, csak Meg van a célpontban - egészen véletlenül csak Meg lány hármuk közül). Peter végig egy óriási gyökér, mégis mindent elnéznek neki, és a rész végére mindig jól jön ki mindenből. Lois mindent elnéz neki, teljesen alá van rendelve, pedig ezerszer magasabb szinten áll hozzá képest, de mégis sokszor ő jön ki rosszabbul a helyzetekből - itt is enyhe nőgyűlölő áthallást érezni. A másik nagyon durva dolog szerintem Chris esete a szomszéd bácsival. A gond az, hogy viccet űznek a pedofíliából, pedig ez egy nagyon súlyos dolog, és ezekkel a poénokkal szerintem kicsit legitimizálják ezt a dolgot, nevetség tárgyává teszik az áldozatot, azt sugallják, hogy ez csak egy poén, nem kell olyan komolyan venni. Ez rossz hatással van az emberekre.
Nincs semmi gond a humorizálással, de ezek a szituációk szinte mindegyik részt átszövik, és emiatt eléggé úgy tűnik, hogy ezek a dolgok teljes mértékben az írók véleményét tükrözik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!