A Breaking Bad vagy a Trónok harca a jobb sorozat?
Figyelt kérdés
2017. jan. 11. 20:57
11/15 anonim válasza:
Nekem személy szerint Trónok harca :)
12/15 anonim válasza:
Karakterdráma és karakterfejlődés tekintetében mindkettő kiváló sorozat. Ami pedig egy sorozat legfontosabb minőségi mércéje. Ebben lehet őket összehasonlítani nagyon és emiatt ne mondjátok hogy "nem lehet őket".
A Breaking Bad jobb, de nagyon szeretem a Trónok harcát is. 10-ből 10 és 10-ből 9, kb így tudnám mondani. Tényleg mindkettő nagyon jó
13/15 anonim válasza:
Ez ilyen troll kérdés, hogy összeuszítsd a 2 rajongótábort? :)
Am nekem mind2 kedvenc sorozatom, nem tudok választani. De várjuk is meg inkább a trónok harca végét, mert ha olyan sablonos lesz a vége, hogy daenerys a sárkányaival legyőzi a másokat és ő lesz a királynő akkor tuti leveszem a kedvencek listájáról.
14/15 anonim válasza:
Trónok harca. Breaking Bad-ből elkezdtem nézni a legelső részt, de nagyon unalmasnak találtam. A Trónok harca legalább izgalmas és az érdeklődésem az epizódokra összpontosul.
15/15 anonim válasza:
A Breaking Bad-et végignéztem, a Trónok harca nem érdekel, láttam belőle jeleneteket. A Breaking Bad tehát a jobb (az utolsó válasz alapján)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!