Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A breaking bad sorozat miről...

A breaking bad sorozat miről szól? Kinek mi a véleménye róla?

Figyelt kérdés
Azt mondták nekem h jó

2017. jan. 8. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Nagyon jó, érdemes megnézni.

Arra számíts, hogy elég lassan indul be, szóval ne vegye el a kedvedet az eleje, a végére a kedvenc sorozatom lett.

2017. jan. 8. 20:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Nagyon röviden arról szól, hogy a főszereplő egy kémia tanár, akinél rákot állapítanak meg. Mivel kevés a fizetése, de azt akarja, hogy a gyerekei majd tudjanak nélküle is boldogulni, ezért elkezd drogot készíteni, és így egyre nagyobb zűrbe keveredik.

Nekem tetszett, gyorsan megnéztem, van hogy izgalmas, vicces vagy épp megható.

2017. jan. 8. 20:26
 3/4 anonim ***** válasza:
egy kémiatanárról, akinél rákot diagnosztizálnak, és hogy tudjon pénzt hagyni a családjára, drogot kezd el főzni egy régebbi diákjával. először csak árulja a drogot, aztán ő lesz a feje a dolgoknak. jó sorozat, de elé súlyos, szóval ne valami könnyed dologra számíts, dráma meg lelkizés főleg. van egy idegesítő felesége, a sógora meg rendőr.
2017. jan. 8. 20:26
 4/4 anonim ***** válasza:
nálam benne van a top 10be. annak is az elején! zseniális!
2017. jan. 9. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!