Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A family guy vicces?

A family guy vicces?

Figyelt kérdés

Elkezdtem nézni,megnéztem az első két évadot,de elég lapos volt...Alig voltak benne jó poénok.Fog ez változni?Vagy erre számítsak a többi évadban is?

Nekem például a south parkban sokkal viccesebb és jobban kidolgozott történeteket láttam és majnem minden rész vicces volt(Összes sp évadot láttam)

2017. jan. 6. 00:55
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
A régi évadok tényleg kicsit ergyák. A 4.-5. évadtól én nem bírok abba hagyni a röhögést viszont. :D
2017. jan. 6. 01:00
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
South Parknak éppen az eleje jó, a vége már tré, a Family Guy esetében pedig fordítva van.
2017. jan. 6. 01:14
 3/10 anonim ***** válasza:
40%

Attól függ, ki mit tart viccesnek. A Family Guy kb. a 6 évada körül átmegy egy gyenge South Park utánzatba, tele sekélyes politizálással és szándékosan lusta antihumorral (pl. levetítenek egy több perces, megszakítás nélküli, valódi emberekkel felvett zenés előadást csak úgy, poén nélkül, kimondottan azért, hogy felcsesszék a nézők türelmét), de ezzel szerencsére hamar felhagynak. A későbbi évadok viszont már csak a gusztustalanságra és hatásvadászatra hajtanak rá, és az összes szereplő személyiségét kifordítják.

Én a magam részéről egyedül az első néhány évadon tudtam nevetni, amit még az eredeti írói készítettek. Azok is gyermetegek voltak, de legalább nem jött rám miattuk a hányinger, és nem volt mindegyik szereplő egy utálatos szemétláda, mint ahogy a későbbi részekben.

2017. jan. 6. 01:28
 4/10 anonim ***** válasza:
A 3. évad már qrva jó. Onnantól kezdve én speciel nem tudtam felkelni a röhögéstől. :D Én azt bírom a Family Guy-ban, hogy sokszor kimondják azt az elképesztő baromságot, amire én is gondolok legbelül. De persze ez a fajta humor nem mindenkinek jön be...
2017. jan. 6. 11:24
 5/10 anonim ***** válasza:
#2-vel értek egyet. A Family Guy kb. a 6.-7. évadtól lesz igazán jó, míg a South Park kb a 10. évadig nézhető, utána elég tré lett.
2017. jan. 6. 12:40
 6/10 A kérdező kommentje:
OKé,köszönöm.Akkor kitartok még.:)
2017. jan. 7. 01:41
 7/10 anonim ***** válasza:
4-es válaszoló Nekem is ugyanez :D
2017. aug. 8. 01:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a Family Guy egy nagy rakás sz@r, úgyhogy egyáltalán nem találom viccesnek. Ez csak az én véleményem, senkit nem szólok le azért, mert szereti. Aki szereti, nézze, semmi gond.
2017. okt. 4. 22:52
 9/10 anonim válasza:
Szerintem a family guy sosem volt vicces
2021. júl. 20. 19:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Vicces volt régen. De jó ideje már nem az sajnos.
2023. jún. 28. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!