Láttad A fegyvertelen katona című filmet?
Példaértékű, becsülendő, lenyűgöző, látványos, nyomot hagyó, motiváló, értékes.
Én ma néztem meg és szerintem mindenképp megéri megnézni :)
1. A látvány lenyűgöző (a helyszíneket is beleértve)
2. Karakterek szereposztása nagyon passzol a színészekhez.
3. A vallási ragaszkodás, és annak elveinek követése elég realisztikus, igaz történet alapján van.
4. Maga módjára poénos is, én személy szerint elég jókat nevettem a poénokon, ha érted is őket.
5. A társakhoz és a sereghez, valamint a szerelméhez való ragaszkodás tökéletes.
Egyszerűen imádtam a filmet. Bevallom kétszer néztem meg egymás utáni napokon. Mély nyomot hagyott bennem és sokat gondolok a filmre.. nem is tudom talán az egész története miatt. Az apa összeomlása amikor a fiai besorolnak, amikor mindenki lenézi és bántja mert hisz valamiben. A pokol kinézetű Hacksaw gerinc megmászása, emberek kimentése sorozatosan. Amiért megfogott az a CSATAJELENETEK! Magasan a legjobb amit eddig láttam második vh.-s filmekben. A lövések, a porzó emberek, a robbanások, minden lenyűgözően élethű. Ajánlani tudom csak! Nálam ez egy 10/11 es film :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!