Mi lehet a film címe?
Figyelt kérdés
Egyszer megtaláltam a címét, de mostmár nem sikerül. Valami olyasmiről szól, hogy egy gazagabb nőhöz hozzámegy egy férfi és az erdő közelében(?) van házuk. Az erdőben van egy 'boszorkány' akit mindenhol lát a nő, és nagyon fél tőle, a nő meghal, a boszorkányt, aki igazából ilyen öregasszony, a férfi öli meg, lelöki egy szikláról valami vízbe. A férfiről kiderül, hogy szeretője van, végig volt, a nő (feleség) meghal valami lovasbalesetben. Valami angol-cseh-lengyel nemtudom milyen dráma, és a férfi egyik barátjával tervezteti meg a régi ház felújítását, aki a végén rájön, hogy csaló és valami közös barátjukat mikor sziklán kapaszkodott nem felhúzta ahogy kamuzta, hanem hagyta leeseni(vagy jégbe fulladni(?)) hogy levehesse az aranyóráját amit megtalál a csalónál és innen jön rá.A főszereplő pasi hasonlít kicsit Nolan Gerard Funk-ra arra is emlékszem. Nagyon fontos lenne megtalálnom, örök hála!2017. jan. 2. 01:16
1/3 anonim válasza:
Itt találta meg valaki?
Kb. mikori?
Magyar szinkronnal láttad?
2/3 anonim válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
Nem hiszed el, milyen halas vagyok! Nem hittem, hogy valaja latom, koszonom!:)
2017. jan. 29. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!