Film amiben metal/rock banda van a főszerepben van metalheadek, sátánista dolgok, vagy csak egy csapat rockerről szól szóval bármi hasonló?
CBGB (2013)
Sid és Nancy (1986)
Majdnem híres (2000)
Rocksuli (2003)
Rockhajó (2009)
A turné (1984)
Velvet Goldmine (1998)
Na eddig senki nem értette a kérdést.
Miért nem lepődök meg...
Metalhead (2013)
Pop Redemption (2013)
Metal Heads (2011)
Black Metal - 9min short (2013)
Trick or Treat (1986)
A kárhozottak királynője (2002)
Jó tanács: tanulj meg angolul, úgy több filmet nézhetsz. Mert hazai szinten elég silány ez a téma.
Hát igen észrevettem :(
Tanulok angolul majdnem 4 éve de semmit nem ér mert rossz tanárunk volt. Idén lett új tanárunk és fél év alatt többet tanultunk mint a másik 3 év alatt előtte. Szóval tanulok, de egyenlőre nem vagyok olyan szinten hogy megértsek egy filmet
Huh nem a kérdéshez kapcsolódik, de sztem tanártól az ilyesmit ne is várd el, legalábbis én velük csak az időmet vesztegettem.
A jó nyelvtudás önképzés nélkül nem megy.
Én 2 év önálló tanulással szereztem meg egy folyékony angoltudást. (Suliba kegyelem 2-es voltam).
Tudom ajánlani Kőrösi Bálint 5 év 5 nyelv blogját. Ha érdekel az önképzés, látogass el oda. Vannak fent frankó tippek/tanácsok.
Nagy Panterás a fickó. :)
Minden jót és sok sikert!
Értem, köszönöm
Lehet majd foglalkozok vele mert érdekelne de nincs rá időm, azt a kevés szabadidőmet ami van inkább kikapcsolódással mint plusz tanulással szertném tölteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!