A The originals és a vámpírnaplók között láttam történeti átmenetet mert láttam stefant benne, de ugye a The originalsz egy másik film és nem kell a vámpírnaplókkal nézni?
Figyelt kérdés
The originals, vámpírnaplók2016. dec. 30. 20:46
1/10 A kérdező kommentje:
szóval ami a vámpírnaplókban van azt nem befolyásolja a the originals és külön van a 2 film ugye?
2016. dec. 30. 20:48
2/10 anonim 

válasza:

A The originals úgymond egy vámpírnaplók spin-off az ősi vámpírokról. De nézni nem igazán kell őket. Más korban játszódnak.
3/10 anonim 

válasza:

Dehogy játszódik más korban, legalábbis az első 2 évad biztosan nem. A 4. évad pedig elvileg 3 évvel van lemaradva a vámpírnaplók 7. évados történéseivel szóval az sem játszódhat másik korban. Egyébként nem, nem muszáj nézni, igaz én csak a 2. évadig néztem de nem kapcsolódtak a történések. Talán 2 alkalom volt amikor átment egy szereplő a másik sorozatba 1 részre, de arról úgyis beszéltek mindkét sorozatban.
4/10 anonim 

válasza:

A korral nem voltam biztos. Csak olvastam az 1. évad pár részéről. Az originalst nem nézem.
5/10 A kérdező kommentje:
láttam hogy meghalt Claus a the originalsban. Nem halhatott meg, mert a vámpírnaplókban nem ilyen egyszerű megölni egy ősit. Innen is feltételezem h nem teljesen függ egybe és emiatt nem kötelező a vámpírnapló fanoknak Originalt nézni
2016. dec. 30. 20:58
6/10 anonim 

válasza:

Ha jól emlékszem van olyan tőr amivel ha leszúrják őket és nem húzzák ki belőlük akkor kivannak iktatva. Illetve Klaus az originalsban még nem hibrid szerintem, így mint Rebekát és a testvéreit hidegre lehetett tenni.
7/10 anonim 

válasza:

De Klaus már Hybrid a The Originalsban is, mivel az átkot a vámpírnaplók 2.évadában törik meg az átkot. És a 4. Évadban költöznek az Ősiek New Orleansbe és nincs semmiféle időbeli eltérés még ekkor.
8/10 anonim 

válasza:

És hogy a kérdésedre is válaszoljak, nem, nem kell nézned a The Originalst is, mert habár vannak benne közös szálak és néhol befolyásolják egymást ezek a történések nincsenek akkora számban, hogy muszáj legyen nézni mindkettőt. De ettől függetlenül csak ajánlani tudom a The Originalst mert zseniális sorozat. Sokkal több izgalom van benne és jobban meg van csinálva mint a The Vampire Diaries az 5.évadtól kezdve.
9/10 anonim 

válasza:

Én úgy tudom, hogy egyidőben játszodik a két sori. Mert most a TVD-be is volt időugrás és most fog folytatódni a TO ami 3 évet megy előre az időben, ezért megint egyidőben lesznek történések. Lehet, hogy megint láthatjuk a két sorozat szereplőit együtt.(remélem) Egyébként csak ajánlani tudom a TO-t.
10/10 anonim 

válasza:

A vámpírnaplók végén össze fognak érni a szálak (állítólag).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!