Jó, szerelmes filmet fiatalokról tudtok?
Figyelt kérdés
Lány legyen a főszereplő. 14-25 év között.
Szinkronos legyen.
Ne legyen 97-nél régebbi.
Amerikai, Kanadai vagy Angol legyen.
2016. dec. 28. 23:26
1/9 anonim válasza:
Csillagainkban a hiba,Randiztam egy sztárral,Felhők felett 3 méterrel
2/9 A kérdező kommentje:
Ezt mind láttam. De azèrt kösz. :)
Jöhetnek még. ;)
2016. dec. 28. 23:44
3/9 A kérdező kommentje:
Bocs mindenki. Az uccsó smiley-t elírtam. :D Írjatok ha tudtok!
2016. dec. 28. 23:45
4/9 anonim válasza:
Wild child(nem túl romantikus de van benne szerelem)Macskám,a családom és a fiúk,High School Musical,Rock tábor most hirtelen ennyi jutott eszembe ha ezeket is láttad akkor gondolkozom még
5/9 anonim válasza:
Még eszembe jutott pár ami kifejezetten romantikus:Szerelmünk lapjai,Holiday(pont karácsonyos),Igazából szerelem,Mielőtt megismertelek,Micsoda nő
6/9 A kérdező kommentje:
Igen. Ezeket is láttam. Majd ha eszedbe jut valami akkor írj.:)
Köszi. :)
2016. dec. 28. 23:57
8/9 anonim válasza:
Kaliforniai álom(még új,szerintem nem láttad), Vissza hozzád(sírós), Őrült, dilis szerelem, Vakrandi, A csajom barátnője
9/9 A kérdező kommentje:
Ezek közül egyet se láttam. Habár a Kaliforniai álmot pont a múlt hèten fedeztem fel. Szóval azt még azelőtt terveztem megnézni mielőtt mondtad. :)
Köszi a válaszokat! :)
2016. dec. 29. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!