Tudnátok a következő szempontok alapján filmeket ajánlani? (a többi lejjebb)
Figyelt kérdés
Olyan filmet szeretnék nézni ami kicsit elvont,elgondolkoztató,filozofikus valami marha jó csavarral esetleg csavarokkal. Azt szeretném a film közbe és végén érezni, hogy bizsereg az agyam mert olyan zseniális ez a film. Hasonlóakra gondoltam pl.:The signal, Dark city, Szemfényvesztők, The philosophers .2016. dec. 28. 03:25
1/9 anonim válasza:
Viharsziget
Véres gyémánt
Hazugságok hálójában
Equilibrium
Világok harca
Csapdában
Függetlenség napja2.
Alien 3.
5/9 A kérdező kommentje:
Remek köszönöm, válogatok közülük ha esetleg még eszetekbe jut nyugodtan írjátok le :). És a csillagok közöttet is láttam csak ki hagytam pedig az is egy elég kiemelkedő ebben a kategóriában .
2016. dec. 28. 10:53
6/9 anonim válasza:
Esetleg:
A módszer /A Grönholm-módszer
7/9 anonim válasza:
Harcosok klubja, mindenkepp nezd meg
Száll a kakukk fészkére
Mechanikus narancs (csak abban az esetben ajánlom, ha komolyan érettnek gondolod magad)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további filmeket,ha megkérlek a A módszer /A Grönholm-módszerhez tudnál küldeni egy linket mert ncore-on nincs rajta és online se nagyon találom :S
Eddig a Vihar sziget tetszett a legjobban de folyamatosan nézem a többit is szóval ha még mindig van ami eszetekbe jut nyugodtan írjátok le :) Köszönöm szépen .
2016. dec. 30. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!