Meghalt Carrie Fisher. Mi lesz most a Star Wars-sal? :O
Figyelt kérdés
A forgatókönyv alapján... stb...2016. dec. 27. 19:43
1/6 anonim válasza:
Szerintem lexarják most a star wars-ot.
3/6 anonim válasza:
A még le nem forgatottt jelenetekben,CGI Leia lesz,mint ahogy a Zsivány Egyesben is CGI volt Leia és Tarkin(az arcuk legalábbis CGI-s animáció,hiszen Peter Cushing már rég nincs köztünk és Carrie Fisher nyilván nem úgy nézett akkor már ki mint anno a 70,80-as években).
Nem áll le a forgatás természetesen a tragikus haláleset miatt,de a költségeket eléggé megdobja a CGI.
4/6 anonim válasza:
3-as válaszoló kedves texasi kopó annyit hadd javítsak ki hogy Tarkin azért nem full CGI volt mint Leia. Tarkint Guy Henry játszotta. Valóban nincs már velünk Peter és igazad van hogy a le nem forgatott részeknél CGI lesz ami nem lesz olcsó.
5/6 anonim válasza:
3-as válaszoló bocsi rosszul írtam, mégegyszer elolvastam a válaszod és láttam hogy írtad hogy az arcuk legalább is. Így már ok, vedd úgyhogy nem írtam semmit, tárgytalan.
6/6 anonim válasza:
Nem kell aggódni a filmek miatt, a számítógép csodákra képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!