Timmy16 kérdése:
Ki az aki itt Hobbit/Lotr cosplayes? :D vagy ki az akit érdekel ez a két film?
Figyelt kérdés
#Hobbit #Lotr #Cosplay #Everything about Middle Eart #movie2016. dec. 27. 19:35
1/1 anonim válasza:
Én imádom a filmeket (a könyveket is).
Nem tudom, mennyire számít cosplay-nek (valószínűleg nem számít annak), de tavaly részt vettem egy levelezős versenyen, és a csapatommal bejutottunk a döntőbe, ahol jelmezben kellett megjelenni. Én random tündelány voltam, és ez azt takarja, hogy életem első varrásából született hosszú ruhát viseltem és latexből készült füleket. De ez az utóbbi szerintem olyan szinten profi volt, hogy a filmekbe is beillett volna:D
Egyébként komolyabban is érdekelne a cosplay dolog, csak nem tudom, hol kéne hozzálátnom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!