Tudtok még ilyen sorozatokat, mint a Lost, Carnivale, Westworld?
Fúú a Rejtélyt elkezdtem nézni, de pofátlanul loptak, aztán meg mikor már nem volt mit, akkor meg nagyon szar lett(kb 3. évad), mert már annyi se volt meg, szal abbahagytam.
Azért kössz.
A másikra ránézek.
Igen, a 3. évad az mélypont volt, valóban.. :)
Strangr thingst kérdezed, vagy megerősítést szertenél, hogy megéri-e elkezdeni? Mert ha utóbbi, akkor jelzem, hogy mindenképp kezdd el! :)
Nézem. Épp most néztem meg a második részt.
Az első 3 sorozat, az inkább mélyebb, a hittel (is)foglalkozik.
A másik kettő nem, de van egy nagyon erős hangulatuk.
Szal nem igazán ufósat keresek vagy amiben gyerekek játszanak, hanem, hogy ilyen erős a feeling.
Ebben mondjuk egyértelmű, hogy a TP a bajnok.
A Fringe ezért is bukott meg nálam, mert nem volt hangulata a végére és igazából a 3. évad olyan szinten nem rendelkezett történettel, hogy én még ilyet nem ba sztam (pedig láttam már elég filmet, annak idején tékánk volt:D) na meg már csak azért is baromság volt, mert nem voltak szabályok(tehát meghalt az egyik szereplő, de csak visszatért meg stb).
Esetleg:
Fortitude
Hátrahagyottak
Jordskott
Visszajárók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!