Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Tokyo Ghoulban ki az a két...

A Tokyo Ghoulban ki az a két félszemű ghoul csaj? Kivel vannak és mégis mit akarnak?

Figyelt kérdés
Engem nagyon irritált ez a két szereplő,sajnálom,hogy Juuzou nem tudta kinyírni őket

2016. dec. 19. 20:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Animéből egy egész arc és sok más is ki lett vágva, így semmi értelme nem volt őket betenni, gyakorlatilag 2. évadnak köze nem volt a mangához, ezért nem lehet érteni az ő szerepüket.

Szóval erős SPOILER (ez az eredeti manga szerint van)

A két lány Kaneki másolatai, Rize kagunejéből készültek ők is. Eredetileg mivel az apjukat ghoul ölte meg (valójában V tette), ezért CCGben képezték őket Juzuval együtt, majd később Kanou átverte őket és artifical ghoult csinált belőlük, hogy így vezekeljenek az apjuk bűne miatt.

A két lány pedig így eredetileg Kanou mellett karcoltak Kaneki ellen.

Jelenleg Kuruna Kaneki "alattvalója", illetve csatlakozott hozzá és SS rangú kakuja.

2016. dec. 20. 11:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyébként itt a link, de ha csak az animét láttad, akkor nem kell velük foglalkoznod, mert mangában volt fontos szerepük

[link]

2016. dec. 20. 11:52
 3/4 A kérdező kommentje:

És ezek gonoszak?

Hogyhogy Kaneki alattvalója?Én úgy tudom,hogy Kanekit elfogta a CCG és átállt hozzájuk

2016. dec. 20. 17:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Ok, mangát akkor látom nem követed, elég nagy spoiler.

Nem mondanám, hogy gonoszak voltak. Mangában inkább Juuzu volt szemét velük. Kanou átverte őket csak emiatt dolgoztak neki.

Kaneki már visszakapta az emlékeit, utána szakított a CCG-vel, jelenleg ő a One-Eyed King (ghoul király), sikerült meggyőznie Kuronat is hogy csatlakozzon hozzá, mert részben közösek a céljaik.

2016. dec. 21. 04:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!