Nem tudom elhinni, tényleg élő közönség előtt vették fel a Jóbarátokat?
.
Miért fontos, hogy volt-e élő közönség? Ha volt, technikailag akkor is lehetséges és szükségszerű a műröhögés, mert ha a közönség nem értékel megfelelően egy ütősebbnek szánt poént, fel kell javítani a reakciót. Ha egy-egy jelenetet nyolcszor ismételnek meg, amíg csak tökéletes nem lesz, nyolcadszorra az élő közönség sem őszintén nevet, tehát ismét csak kell a rásegítés. Az élő közönség jelenléte tehát semmire sem garancia.
Tudom regi kerdes, de gondoltam valaszolok :)
De bizony elo kozonseg elott vettek fel, mint a legtobb ilyen sitcomot :)
A magyar szinkron csaloka, mert abban agyanazt a 4-5 fele nevetest hasznaljak, de az eredeti angol nyelvu valtozatban teljesen eletszeru a kozonseg. Egy "trukkot" azert alkalmaztak. Nyilvan egy poen a 8. felvetel utan mat nem ut akkorat, ezert a tobbszori felveteleknel mindig a "legjobban sikerult" nevetest vagtak a vegso valtozat ala.
Valamint bizony igen, egy felvetel 5-6 orat is eltartott!
A kulteri felveteleket nyival nem kozonseg elott vettek fel, de ezekbol, ha megnezed, a jobaratokban nagyon keves van. Amirol azt hiszed, kulteri, a nagyreszi az is studio. (a Central Perk elotti utca, vagy Phoebe eskuvoje, stb...)
https://www.youtube.com/watch?v=J4qSQxE4_Y4
Itt egy video, 28:47 nel pl elegge latszik a kozonseg :)
Van egy masik is, amit az utolso resznel forgattak, most azt nem talalom ,de ott a resz vegen "kifordul" a kamera es mutatjak ahogy a kozonseg felallva tapsol, a szineszek pedig meghajolnak, olyan "szinhazasan" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!