Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi filmekről?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy az alábbi filmek közül melyik tetszett és melyik nem (és miért), melyikben mi volt kiemelkedően jó, érdekes, újszerű vagy éppen kiemelkedően rossz. Ha egyet-egyet értékeltek az is jó, de ha mindet röviden azt sem bánom. Előre is köszönöm! A filmek:

-Die Hard (az első 3 rész)

-Rés a pajzson

-Ál/arc

-Con-Air: A fegyencjárat

-A szikla

-Tűzparancs

-Féktelenül

-Tolvajtempó

-Az elnök különgépe

-Az ördög maga

2016. dec. 14. 22:01
 1/2 anonim válasza:

Az Ál/arc készítői egész érdekes ötlettel álltak elő...(nekem eszbe nem jutott volna)

Amúgy jó a film, jók a színészek. Nem egyszernézős darab.

2016. dec. 14. 22:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem jó kis listát állítottál össze,alapjában véve ezek jó filmek ,annak ellenére ,hogy nem mai-ak,sőt azt is irhatnám ,hogy akció klasszikusok.

Nálam a film témája határozza meg,hogy tetszik-e vagy sem ,hiába játszik benne mondjuk a kedvenc színészem ,ha nem tetszik a film ötlete még miatta sem nézem meg,bár ez ritkán fordul elő ,mert általában azért kedvenc valaki ,mert tetszenek a filmek amiben játszik,érthetőbben a fentiekből említve szeretem Harrison Ford-t,mint színészt,mert általában nekem tetsző filmekben játszik,de pld.Az ördög maga c.filmet még miatta sem néztem meg.

A felsorolt filmek közül nekem leginkább a Die Hard sorozat,A fegyencjárat,A szikla és a Féktelenül tetszett utóbbinál szerintem nagyon jó a film ötlete a busszal.

2016. dec. 15. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!