Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok ilyen animéket?

Tudtok ilyen animéket?

Figyelt kérdés

Tetszett a nana és a paradise kiss illetve a nodame centable.

Aztán külön kategória a love stage és a szörnyeteg lovers amiket még keresek a jaoi anime.

2016. dec. 14. 10:29
 1/1 anonim válasza:

A Nana kedvenc animém volt, máig nem nagyon találtam hasonlót, a Durarara volt az egyetlen ami valamennyire csillapította a sóvárgást (2 kedvencem :3)

Yaoibol a Junjou Romantica-t es a Sekai Ichi Hatsukoi-t ajánlom!

A maradékot sajnos nem láttam, de ha valami szórakoztatót szeretnél, a Kiss Him Not Me nagyon jó (egy yaoirajongó lányról szól), a Yamada-kun and the seven witches és a Noragami még olyan lazább, szórakoztató darabok.

Ha mélyebb, gondolkodósabb darabot keresel, a Guilty Crown, Charlotte vagy a Steins:Gate tetszhetnek (tudom hogy az elöbbi ketto nem annyira, de nekem mégis valahogy egy kategória)

Ha depis akarsz lenni (ebben hasonlít picit a Nanára), nézd meg az Ao Hana-t, Akame ga Kill-t vagy a Mirai Nikki-t (elso inkabb elmeterror, a masik ketto tenyleg terror)

Kicsit eltúlztam, remélem valamennyit azért segítettem :)

2016. dec. 15. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!