Csak szerintem kicsit ijesztő Grincs? :D
Megboldogult mamám szembeszomszédja totál úgy néz ki, mint a grincs(a zöld színt leszámítva), főleg így megöregedve, kicsit felpuffadva.
Féltem is tőle kiskoromban... :D
Annyira a filmben nem is, inkább vicces, olyan, mintha pl. a Muppet Show-ból lépett volna ki. De jól megcsinálták Jim Carrey jelmezét és alaposan elmaszkírozták a képét, nem vitás!
Én láttam az 1966-os rajzfilmet, ott a Grincsnek elég gonosz, ráncos képe van, és nagyon kajánul vigyorog. De a végén, amikor átjárja a Karácsony varázsa, már nagyon aranyos lesz az ábrázata!
És megvan nekem a mesekönyv is, amiből a film és a rajzfilm készült, abban viszont inkább csak aranyosan-morcos pofija van.
El tudom képzelni, hogy azért biztos van olyan kisgyerek, amelyik megijedt már tőle / akármelyik megjelenési formájáról van szó /
Nekem személy szerint nagyon tetszik ez a mese, így, felnőtt fejjel is. Jópofa és tanulságos egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!