Mi volt ez a régi mesefilm? Talán szupermaci?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egy nagyon régi rajzfilmet keresek, ami több részből állt. Ha jól emlékszem egy szuper erejű medve(?) volt benne aki mindenféle kalandokba keveredett.
Talán valamilyen szláv, cseh lehetett, de egyáltalán nem vagyok benne biztos.
Több nem rémlik, csak az, hogy régen nagoyn szeretem.
Köszi a segítséget!
2016. dec. 11. 12:19
1/3 takasz14 válasza:
Szia!
Évek óta keresem....
Annyira emlékszem, hogy úgy kezdődött, hogy egy gyárban a futószallagon mentek a játékmacik és az egyiket kiselejtezik de az valahogy szupererőt kap és onnan indulnak a kalandok. Az ellenfelei mindig 3 jómadár, egy cowboy egy csontválz a harmadik nincs meg...de ezek nagyon régi emlékek 35 vagyok..de létezik tuti:) valaki megfejthetné...
2/3 takasz14 válasza:
3/3 Zs. Ágoston válasza:
de durva is volt ez a sorozat annyira bírtam gyereknek én meg 40 vagyok most. keresem, hogy hátha megvan a neten valahol, mert a fiamnak akarom megmutatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!