Miért nincs a Cartoon Network-on a régi jó mesék, amiket mindenki imádott, és imádna?
Mert befejezték őket, és most az új generáció vette át a helyüket. Néha látom, hogy leadnak pár régebbi rajzfilmet, de mégsem változhat a CN ismétlőcsatornává.
Annak pedig inkább örüljünk, hogy egyes klasszikusokat nem indítanak újra más készítőkkel, mert például a felújított Pindúr pandúrok vagy az új Ben 10 az eredeti sorozatok meggyalázásai.
Nem is kellene újraindítani,hanem az eredetieket újra leadni csak.
Mert lehet,hogy 100x láttuk már ahogy Dexter felrobban Dee Dee miatt,de még 100x megnéznénk gyerekkorunk kedvenceit,mint a "mondjuk együtt : kanapé" szintű szerintem közel autistáknak szólót.(Nem szólom őket le ezzel!)
Mert nem tudom,hogy ennyire szar a színvonal-e,hogy ennyire butítani kell,mintha sérült lenne a 3-15 éves kor ,akik még rajzfilmet imádják (bár 27 évesen is szeretem).
Anno a 5 évesen is értettem és szórakoztatott az első Dexter rész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!