Keresek egy jegkorcsolyaláról szóló filmet, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Tudom...rossz kategória. Szóval egy barnahajú lányról szólt. Az eleje a filmnek úgy kezdődött,hogy a kislány valahogyan egy jégkoripályára került (nagyon kiskorában) az anyja féltette,mondván összetöri magát, aztán mégis korizott és nyert is egy díjat. Eztán elkezdte profin nyomni.. Elköltözött az anyjától. Aztán volt egy fiúja aki azt mondta neki, hogy hagyja abba a korizást. De ő nem tette. Sajnos csak ennyire emlékszem nagyon régen láttam a tv-ben. Eléggé életrajzi beütése volt. Előre is köszi :)2016. dec. 6. 14:42
1/2 A kérdező kommentje:
Upsz... elírtam *jégkorcsolyáról
2016. dec. 6. 14:44
2/2 anonim válasza:
Betartott ígéret: Oksana Baiul története
esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!