Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van ez a Walking Dead. Azt...

Van ez a Walking Dead. Azt hiszem fuggo lettem, de nagyon. Ez elofordult mar massal is?

Figyelt kérdés
nemreg kezdtem el nezni es olyan szinten jo hogy napi egy evadot is meg tudok nezni...

2016. dec. 4. 16:51
1 2
 11/13 anonim válasza:
ismerős. megnéztem az első részt és szerintem 2 hét nem kellett hogy megnézzem... aztán félévet kellett várni a hetedik évadra ami szintén nagyon tetszik minden héten azt várom hogy jöjjön az új rész. De most végeztem az egésszel mégegyszer és érdemes volt előlről nézni az egészet. Nem szűnt meg a függőségem még így sem hogy minden részt kétszer láttam.
2016. dec. 19. 13:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is nemrég kezdtem el nézni. Az első évadot két nap alatt néztem meg(de csak azért mert utaztam és lemerült a tabom). Nekem nem múlt el a függőségem, csak tanulnom is kell, szóval naponta nem fér bele kegy fél évad. De jön a téli szünet😏😏😏
2016. dec. 19. 16:03
 13/13 anonim válasza:

Igen, én is függ lettem, mint sokan mások írták is, hogy ők is erre jutottak. Én kényszerbeteg lettem a sorozattól. Akkor esek ilyen helyzetbe amikor sok szabadidőm van, és nem tudom máshogy eltölteni, így megnéztem először 1 utána 2 majd vagy napi 20 részt. Amit tudsz tenni ellene, hogy minden nap elhatározod: most csak napi 5 majd napi 3 majd csak napi 2 részt nézel. És folyamatosan csökkented: :) Sok akaraterő kell hozzá.

Amúgy nem tudom ki nem lenne függő ettől a sorozattól, mert csak imádni lehet... (jó tudom ez nem igaz, de IMÁDOM attól függetlenül)

2016. dec. 31. 06:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!