Kingdefender kérdése:
Mi lehet ennek a filmnek a címe?
Figyelt kérdés
nem sokra emlékszem az a baj. nagyon régen láttam a film+ adón. nagyjából arról szólt, hogy találtak egy elhagyatott hajót és elkezdik az emberek felfedezni. közben rájönnek hogy nagy veszély fenyegeti őket. a hajón egy "gép" halott embereket támaszt fel úgy hogy géppé alakítja őket. emberek és gépek lesznek egyben és a saját társuk életére törnek. ennyire emlékszem csak de úgy megnézném.. valaki esetleg felismerte e?2016. dec. 2. 20:32
1/3 anonim válasza:
Biztos nem arra gondolsz amire én, de kb ugyanerről szól a Szellemhajó is. Szeretem azt a filmet.
3/3 A kérdező kommentje:
Vírus - Pusztító idegen IGEN EZAZ :DD köszi szépen, vagy ezer éve törtem a fejem a címén, írhattam volna ide előbb is :D
2016. dec. 2. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!