Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vannak itt lányok vagy nők,...

Vannak itt lányok vagy nők, akiknek bejön Bud Spencer és Terence Hill filmjei, illetve a stílusuk? Véleményt, kort, írjatok, köszi.

Figyelt kérdés
Bud Spencer Terence Hill Az angyalok is esznek babot Piedone R.I.P Carlo Pedersoli Mario Girotti

2016. nov. 29. 19:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejön, szeretem őket. Kisebb koromban már néztem, azóta se utáltam meg. Szerintem estére társaságban egy jó film, jó poénok vannak benne, akciós is szóval szórakoztató és le is köt. 17/L
2016. nov. 29. 19:04
 2/11 anonim ***** válasza:
34%
Mit érdekel az téged?
2016. nov. 29. 19:11
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Masodik hozzaszolo. Kiraly valasz... Nekem is az egyik kedvenc jelenetem.
2016. nov. 29. 19:17
 4/11 A kérdező kommentje:

:D Hogy mit érdekel, hát hogy is mondjam a kíváncsiság,hogy vajon csak a fiúkat érdekli az ilyen bunyós,evős,dühbejövős de egyben aranyos filmek vagy esetleg lányokat is odavonzza a képernyő elé :)Hát meglepődve és örömmel látom,hogy korántsem.

Nekem mindig is ők maradnak a legjobbak a nevettetés és a szórakoztatás terén, amióta az eszemet tudom néztem őket a TV-ben és még mindig megnézem :D F/20

Nektek melyek a kedvenc filmjeitek tőlük,mondjuk TOP 10? vagy egyéb ,jeleneteitek? :D

2016. nov. 29. 19:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nincs kettő négy nélkül

Nyomás utána

És megint dühbe jövünk

Bűnvadászok

Kincs ami nincs

Sorrend nélkül

Kedvenc jelenetek:

- és nem látja hpgy pisztoly van nálam?

- dehogynem, a látásommal nincs baj

- átkozott Collimbrák!

- beszélj hangosabban!

- az pedig hogy valaki Tangónak nevezi magát a Samba országában, azt mutatja, hogy mekkora nagy tuskó

- te mondd hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb.

Ja, és majdnem elfelejtettem a pisztáciát.

Szóval a klasszikusok. :)

2016. nov. 29. 19:58
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kedvenc színészeim

Az És megint dühbe jövünk és a Bunyó karácsonyig az örök kedvencek.

19/L

2016. nov. 30. 14:00
 7/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, szívemből szóltál, nekem is örök kedvenceim maradnak ők ketten a megunhatatlan filmjeikkel ;) Nekem még a Banános Joe és a Mindent bele Kincs, ami nincs fiúk is egyik nagy kedvenceim :)
2016. dec. 1. 12:45
 8/11 A kérdező kommentje:
XD Akarom mondani Mindent bele, fiúk! és Kincs,ami nincs :D
2016. dec. 1. 12:58
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem, de leginkább azokat, amikben mindketten szerepelnek. De azért a Banános Joe is jöhet. :) 23/l
2016. dec. 1. 22:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
személy szerint imádom őket
2017. jún. 6. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!