Melyik filmnek vagy sorozatnak az introjához hasonlít a szám eleje?
2010. ápr. 30. 19:08
1/8 anonim válasza:
nagyon ismerős
majd gondolkozom:)
3/8 anonim válasza:
Veszélyes kölykök c. filmnek volt a zenéje, ha erre gondolsz.
4/8 A kérdező kommentje:
A vészhelyzetnek ismerem a zenéjét, nem az.
2010. ápr. 30. 19:30
5/8 anonim válasza:
nem azt mondtam hogy ez a vészhelyzet zenéje, hiszen nem is az volt a kérdés. azt mondtam hogy hasonlít rá az eleje.
egyébként a veszélyes kölykök zenéje, ha erre vagy kíváncsi...de akkor normálisan is feltehetted volna a kérdést. ja, és a klipből is rájöhettél volna.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem a veszélyes kölykök c. filmre gondoltam, azt nem láttam. A szám legeleje nagyon ismerős. Valamelyik régebbi bűnügyi sorozat rémlik, de nem biztos.
2010. ápr. 30. 19:38
7/8 A kérdező kommentje:
Szerintem Te nem ismered a vészhelyzet című sorozatot. Jobb lenne ha előbb megnéznél pár részt belőle.
A kérdés az, hogy a melyik sorozat introja legeleje a számnak, amikor még nincs szöveg.
2010. ápr. 30. 19:43
8/8 anonim válasza:
persze biztos azért van meg díszdobozos kiadásban az összes évad, mert nem ismerem a sorozatot...
felmértem a képességeidet, és úgy döntöttem, nem állok le veled vitázni, mert a hozzád hasonló sose hagyná abba.
okos enged, úgyhogy pá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!