Gossip Girl - Chuck és Blair kapcsolata?
sziasztok a harmnadik évad vége fele járok és eléggé felidegesített hogy Blair és Chuck szíktottak ugyan is az egész sorozatban kb ők az egyetlen értelmes pár, az elején nagyon nem kedveltem Chuckot csak Dan és Serena fan voltam, de annyira idegesít már hogy mindneki fűvel fával lefekszik és Blair és Chuck kapcsolata végre egy normális Megküzdött kapcsolat volt és izni, és jó volt őket látni. Nos azt tudom, hogy majd összeházasodnak, de így a harmadik évad után mikor jönnek újra össze?
Köszönöm a válaszok! (igen már régi sorozat de még csak most jutottam el odáig hogy meg is nézzem) 18/L
4 evad 10.reszenel kb osszejonnek,aztan megint szetmennek.aztan blair louival jon ossze eskuvot terveznek.aztan majdnem megint osszejottek chuckal,elakartak egyutt szokni de balesetet szenvedtek,aztan megint szetmentek.aztan blair osszehazasodik louival,de o csak atverte,igy aztan elvalnak,blair osszejon dannel,aztan ujra chuckal:DD
Erdekes
De nekem is blair es chuck kapcsolata jon be a legjobban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!