Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vajon ki lesz Darth Vader...

Vajon ki lesz Darth Vader magyar hangja a Rogue one-ban?

Figyelt kérdés
Már egyik régi szinkronizálója sincs köztünk.
2016. nov. 28. 20:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen. Nem is értem, hogy a Disney miért pont őt kérte. Rajzfilmhez még okés, de rendes játékfilmhez szerintem eléggé színtelen.
2016. dec. 19. 11:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Én Pap Jánosra számítottam.Remélem nem ő fog maradni(már amennyiben lesz még egy darth vaderes film).
2016. dec. 19. 12:27
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát, ha van egy kis eszük, inkább a korábbi (értsd: ROTJ előtti) történésekre helyezik a hangsúlyt! :D Azokban néha lehet egy kis Vader, egy kis birodalom, egy kis Palpatine, Solo stb. Lehet összekacsintani a nézővel, nosztalgiázhat mindenki kedvére. Akár egy, a sithekről, a jedikről szóló film, vagy akár filmek is jöhetnének.
2016. dec. 19. 13:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát végülis 2018-ra bevan ígérve egy Han Solo film,abban talán látunk egy kis Vader-t...
2016. dec. 20. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!