Mi a véleményetek az Antikrisztus c. filmről?
Figyelt kérdés
Lars von Trier egyik legőrültebb filmje. Nekem nagyon nagyon jó a gyomrom, de ezt nem akarom mégegyszer látni(és érdekes, a szerb film közelennyire nem viselt meg).
Másik kérdés hozzá..SPOILER
voltak benne motívumok. A róka, az őz és a varjú/holló. Ezek mit takartak? Illetve a talált kutyacsontok azt jelentik, hogy a nőnek már korábban is erős mentális baja volt?
2016. nov. 27. 07:18
1/4 anonim válasza:
Nem láttam még de érdekel, nagyobb spoilerek nélkül, mi volt benne ami "sok" volt?
2/4 A kérdező kommentje:
ENYHE SPOILER
Szerintem nézd meg, ha van ingered. Nem tudom mennyire ismered Lars von Triert, de szerintem a legdepresszívebb időszakában írta. A lényege az, hogy a világ/az emberek rosszak. A második felében pedig a véres ejakulációtól kezdve a szeméremajka öncsonkításáig minden megtalálható.
Én szerintem egy 10/7-7,5 elsőre, de szerintem meg fogom mégegyszer, hogy jobban értsem.
2016. nov. 27. 21:23
3/4 anonim válasza:
Még én sem láttam, de most már megnézem, hogy véleményt alkothassak róla.
4/4 A kérdező kommentje:
Azóta láttam mégegyszer. Ha megnézed, érdemes megnézni a trilógia többi részét is (Trier trilógiákat szokott csinálni, de nincs közük egymáshoz csak témában. A legújabb a depresszió-trilógia, amibe beletartozik az 'Antikrisztus', a 'Melankólia' és a 'Nimfomániás 1-2', a legutóbbiból csak a rendezői változatot szabad megnézni).
2017. márc. 12. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!