A Gilmore Girls 8. évadában nektek is csalódás volt Rory viselkedése?
Tudom még nagyon friss a sorozat, én ledaráltam ma egyben, talán nem kellett volna. Nagyon-nagyon tetszett, egy dolgot kivéve, Rory viselkedése, és elveszettsége. Még most sem tudom hova tenni.
Szinte sokkolt, főleg a befejező mondattal együtt. Rossz "szájízzel" álltam fel Rory miatt, miután megnéztem, és azóta is ezt "emésztgetem".
Több cikket és hsz-eket is elolvasgattam, engem meglepett, hogy azt írták, hogy mindig is önző karakter volt, nekem ez sosem tűnt fel, sőt kedvenc volt, igaz az utolsó évadokra már tényleg elment negatív irányba, de hogy 32 évesen infantilisebben viselkedik, mint 16 évesen...nagyon jó volt ez a 4 rész, de Rory most nagy csalódás volt nekem.
Nekem az nem tetszett nagyon, ahogy befejezték. Fel vagyok háborodva! Ennél jobb és sokkal de sokkalta boldogabb befejezésre számítottam ennél. Ez a kis sorozat nem ezt érdemli. :)
És egyébkét Rory szerintem sohasem volt önző, legalábbis én mindíg nagyon imádtam őt!
Rory csak beleöregedett az "alap-karakterbe".
Mindig is egy önző, elkényeztetett akarnokot alakított aki semmilyen kritikát nem tűr. Akit a nagyszülők, anya, (meg néha apa) arra neveltek, hogy a saját nagyszerűségének teljes tudata már elég a sikerhez.
A második évadtól az utolsó percig nézheti az ember, hogy milyen jellem lesz (lehet) egy a végtelenségig elkényeztetett gazdag és befolyásos család tagjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!