Tudnátok ajánlani valami jó sorozatot?
Én már nem találok olyan sorozatokat amik tetszenének nekem, ezért kérem a segítségeteket, hogy egy kicsit segítsek itt van néhány sorozat amit szeretek: The walking dead (bár a 7. évad nem igazán tetszik) American horror story (leginkább az 1. a 2. és a 4. évad tetszett nagyon) orange is the new black (egyik kedvenc sorozatom, nagyon érdekes és számomra minidig kiszámíthatatlan) stranger things (még csak az 1. évad ment le, de azt 2 nap alatt megnéztem, egyszerűen imádom, a hangulata meg az egész történet nagyon jó)
Remélem tudtok segíteni, a válaszokat előre is köszi
köszi a választ
A pretty little liars-t egyszer elkezdtem, de nem tetszett
A dead of summer érdekel, még nem hallottam róla
A teenwolf témája nem tetszik
Az awkward-ot nagyon szeretem
Scream queens-t egyszer elkezdtem, megnéztem az 1. évadot de unalmasnak tartottam
A 100 című sorozat nem rossz
A vampire dairies sem tetszik a témája miatt
Jöhetnek még válaszok
A The 100-at én is csak ajánlani tudom,
Fear The Walking Dead, lehet nézed már, de ha nem akkor adj neki egy esélyt, furán indul de most a 2. évadra nekem már jobban tetszik mint a sima twd, ugye ilyen jó kis mexikós hangulata van ami NEKEM nagyon bejön :D
Under The Dome, szerintem ez is egy nagyszerű sorozat ebben a kategóriában, bár tudni kell hogy elég rendesen elvágták a sorozatot és a 3. évad nem is lett épp a legjobb, de már csak az első 2 miatt megéri megnézni szerintem :D
Revolution, ezt is elvágták de egy próbát megérhet :D
LOST,
Game of Thrones,
A fear the walking dead nekem nagyon nem jöttek be, számomra csak egy szerethető karakter volt, Nick.
Az under the dome-ot egyszer elkezdtem nem igazán jött be.
A lost témája nem tetszik.
De a trónok harcát el fogom majd kezdeni, köszi a válaszodat :)
A Trónok harca nagyon jó, bár eléggé eltér a könyvtől.
Supernatural
Grimm
The Strain
Shannara krónikája
Vikings
Bitten
Into The Badlands
Fekete vitorlák
Na, ilyesmi...:)
A supernatural-t is nagyon szeretem, a többiről még nem hallottam.
Köszi a válaszodat :)
Már jó sokat írtak, de itt van még pár amit én szeretek:
Westworld
Arany Élet
Breaking Bad
Dexter (leginkább csak az első 2-3 évad)
+ még a Rick and Morty, bár ez rajzfilm, kicsit ilyen Family Guy-os de zseniális :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!