Melyik az a filmes jelenet, amit egyszer szívesen átélnél?
Olvastam egy hasonló kérdést, és 20 válasz közül senki sem emlékezett meg A gyűrűk ura egyetlen jelenetéről sem. :( Pedig én nagyon ott lettem volna annál a jelenetnél, amikor Aragornt megkoronázzák, és az egész nép meghajol a hobbitok előtt. Állandóan bekönnyezek azon a részen, annyira megható. :D
Ti melyik jelenetet élnétek át személyesen a kedvenc filmetekből?
Ha már megható jelenetekről van szó, amiket érdemes lenne átélni, nekem is eszembe jut több is, például:
Apád-anyád idejöjjön! (1998):
Az utolsó jelenet a londoni házban, mikor a család újra egyesül.
Frequency:
Mikor megváltozik a múlt, így az apa nem hal meg, hátba lövi a gyilkos rendőrt, és végre felnőttként láthatja a fiát, amire eredetileg nem lett volna lehetősége.
A galaxis kapuja:
Az utolsó jelenet, amikor a férfi megtudja, hogy anno a végzetes légibalesetben a földönkívüliek megmentették az apját, aki így azóta semmit sem öregedett, apa és fia egyidősnek néznek ki, és a kislánya is személyesen megismerheti a nagypapáját.
A kölyök:
A kisfiú és 2 férfi - ugyanaz az ember 3 különböző életkorában találkozik saját magával, és meglátja, hogy minden gyerekkori álma végül mégis valóra vállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!