Valaki tud linkelni Kuroshitsuji mangát amiben Undertaker harcol Sebastiannal?
Figyelt kérdés
Egyátalán van olyan? Mert láttan olyan képeket amik mangában voltak de nekem ez a teljes fejezet kellene ^^2016. nov. 19. 12:20
2/6 anonim válasza:
Szerintem kezd el olvasni az elejétől. Hidd el, nem fogod megbánni, és a történetet is érteni fogod
3/6 A kérdező kommentje:
El kezdeném olvasni de online lehet? Magyarul persze.. De valaki el tudná linkelni az oldalt ahol fennt van Magyarul az egész?
2016. nov. 20. 12:56
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
Telefonról lehet olvasni? Persze bejelentkezek de nagyon kezdő szinten vagyok.. Mit hogy kell? Hol lehet mangát olvasni? (Bocsi hogy sokat kérdezek)
2016. nov. 20. 16:04
6/6 anonim válasza:
jelentkezz be, és kattints a linkre.
És igen, lehet telefonról is olvasni, de nagyon idegesítő, mivel ha ránagyítasz, és pl. arrébb akarod húzni hogy a másik oldalon is elolvasd, lapoz.
Szóval inkább gépről érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!