Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Keresem az alábbi filmet?

Keresem az alábbi filmet?

Figyelt kérdés
Az 1962-ben Orson Welles által rendezett Per című filmet keresném. Elméletileg joglejáratos a Dvd kiadása, így azt szeretném tudni, hogy hol tudnám beszerezni.

#1962 #A per #Orson Welles
2016. nov. 13. 17:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Ncore-on fent van.
2016. nov. 13. 20:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, még annyi, hogy magyar szinkronnal.
2016. nov. 15. 15:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Tényleg ki lett adva mono hanggal, de már joglejárt, tehát maximum vaterához hasonló oldalon találod meg neten, de szerintem nem fogod.

A 13. kerületben, a Balzac utca Westendhez közelebb eső részén van egy DVD bolt, ott szinte mindent árulnak, amit kiadtak. (Eddig talán csak a Derszu Uzalá-t nem találtam meg ott, de az a legritkább magyar kiadások egyike.)

Viszont arra számíts, hogy ha lesz is nekik, akkor nem lesz olcsó, olyan 5000Ft alatt nem hiszem, hogy meg fogod kapni.

Ha nem feltétlenül akarod megvenni, akkor az Odeon mozi DVD tékájából nagy eséllyel ki fogod tudni kölcsönözni. Évekkel ezelőtt jártam ott utoljára, de úgy rémlik, hogy szinte minden filmből volt egy kópia, amit nálunk kiadtak.

2016. nov. 15. 19:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az eddigi válaszokat akinek még van valami tippje az nyugodtan írjon!
2016. nov. 15. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!