Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Neked ki a kedvenced a Naruto...

Neked ki a kedvenced a Naruto Shippudenből? És miért?

Figyelt kérdés

Nekem Sasori az első mert az ő személyisége és viselkedése nagyon megfogott

Második kedvencem Nagato mert őt találtam a legbarátságosabbnak

Harmadik pedig Tobirama mert hasonló természetű mint én XD

2016. nov. 12. 12:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Neji.Narutoban is ő volt és shippuudenben is.Okos karakter,ésszerűen látja a dolgokat,jól van megrajzolva és tetszenek a képességei,főként a byakugan. :D Mellette mostanában megszerettem nagyon C-t,a Raikage egyik testőrét.Nagyon okos és tetszenek a képességei és főként,hogy tökéletes chakra kontrollja van,így tud senzor képességet,erős genjutsut és gyógyítani is. :D
2016. nov. 12. 12:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem két kedvencem van: Nara Shikamaru es Uchiha Itachi

Shikamaru azert, mert nagyon tudok vele azonosulni. Szerintem talan meg o az egyik legemberibb karakter akit valosagban is el tudok kepzelni. Nem rak sok energiat semmibe csak eppen annyit amennyit kell es nagyon intelligens. Poenos, nincs tulgodolva a karaktere megis egyedi. O szerintem az egyik "legnormalisabb"

Itachi egy teljesen mas kategoria. Vele nem tudok ennyire azonosulni. Ugye o se tokeletes, mert sasuke miatta pszichopata lett(nem mintha lett volna sok lehetosege), de nagyon szeretem a filozofikus gondolkodasat. Elgondolkodtatoak a tettei es van nehany jo queto-ja is. Elegge osszetett karakter igy nehez megfogalmazni mit szeretek benne...o is okos csak maskepp es olyanokba hondol bele amibe masoknak eszebe se jutna.

2016. nov. 13. 20:20
 3/4 Zsófuci03 ***** válasza:
Nekem gaara mert olyan mint naruto de előtte nem volt senkije mindenki fegyvernek nézi de aztán végül kezekbe lesz a másik pedig Neji ugyan azért mint az elsőnek
2017. jan. 11. 19:32
 4/4 Zsófuci03 ***** válasza:
Nem kezekbe Kazekage
2017. jan. 11. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!