Melyik lehet ez a film?
Nagyon nagyon régen láttam, minimum 9-10 éve és az sem igazán biztos, hogy film. Lehet hogy egy rövid sorozat.
Szóval mivel már tényleg nagyon régen láttam így csak pár kis részlet maradt meg. Ha jól emlékszem főhősünk egy kis csaj volt aki megismert valamiféle lényecskéket akik szerintem vagy földönkívüliek voltak vagy valami túlvilágról vagy egy távoli különálló városkából jöttek (erre tényleg nagyon nem emlékszem) A lények érdekessége az volt, hogy (talán) zöldek voltak olyan emberszerűek (normális öltözék, 2 lábon járás) és úgy köszöntek, hogy összeakasztották a gyíkszerű nyelveiket (O.o)
Szóval a kislány meg az egyik érdekes kis lényfiú barátok lettek és titokban találkoztak. Valami okból kifolyólag az egyik jelenetben egy sötét sikátor szerű helyen kukák mellet. És lehet hogy azok az izék szeméttel táplálkoztak de ez sem biztos.
És az a baj, hogy ennyi maradt meg az egészből. Évek óta keresem mert tényleg nagyon meg akarom találni de ez ismeretek hiányában sajnos soha nem valósulhatott meg.
Tudom, nagyon reménytelen eset mert alig tudtam használható információt megadni de remélem, hogy valaki ráismer és tud nekem segíteni.
Köszönöm ha elolvastad :)
Ez a legszuperebb kereső, szimpla kulcsszavakat írsz be (nyilván angolul) és fix, hogy ki fog jönni, legyen sorozat, rövidfilm vagy film. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!