Szimpatikus valamelyikőtöknek Draco Malfoy?
Figyelt kérdés
Ha igen/nem miért?2016. nov. 8. 21:56
11/15 anonim válasza:
Én imádom. És nem csak őt, hanem az összes mardekárost.
12/15 anonim válasza:
#11-es vagyok. Nem tudom, de szeretem.
13/15 anonim válasza:
szerintem Draco összetett jellem, és én kimondottan szeretem. És nem elsősorban azért mert Tom Felton alakította (habár belezúgtam, na mindegy nem ez a lényeg :P)
Draco is összetett karakter az elkényeztet kiskölyök, aki keménykedik, de valójában nem olyan, nem kemény, hisz ott van benne a jóság, nem tudott ölni mikor kellett volna.
Az hogy halálfaló az egy dolog, de nem választás útján lett az, hanem a szülei miatt, rákényszerítették. Látszott rajta, hogy szenved ettől, nem akarja ezt.
Persze szekálta Pottert, meg ellensége volt, de szerintem féltékeny volt rá, mert híres.
Szóval nekem szimpatikus volt.
14/15 anonim válasza:
Egyszerűen imádom.. Túl hosszú lenne kifejteni de elég annyit mondanom, hogy a filmekben főképp Tom Felton miatt, a könyvben pedig viszonylag jól ki van fejtve a sztori és hirtelen kedvenc szereplőm lett :D
15/15 anonim válasza:
Kedvenc karakterem! Gondoljuk bele, hogy milyenek is voltak számára a Roxfortban eltölött évek. Eleve úgy volt nevelve, hogy csak az aranyvérűeket fogadja el, ami nkább a családja hibája ezért nem lehet őt okolni. Majdnem mindent az apja parancsára cselekedett, hisz meg akart neki felelni (gondoljuk bele, mi lett volna ha nem így tesz?!) miközben az a tény is nyomta a lelkét hogy Harry Potter a hős kiválasztott, így ő mindig csak második lehetett. A könyvek alapján a házát, a Mardekárt a Griffendélen kívül még a Hollohátasok és a Hugrabugosok is elítélték (én is Mardekáros vagyok). Egész iskolai életében előítéletekkel élt együtt, majd a Félvér Herceg történetétől kezdve meg bizonyítani kellett a családjának és annak érdekében. Hisz azt a feladatot, hogy ölje meg Dumbledore-t is büntetésből kapta és Voldemort megfenyegette, hogy őt öli meg ha nem teljesíti. Időközben az apját az Azkabanba zárták és egyedül maradtak az édesanyjával. Ráadásul igazi barátok nélkül kellett mindezzel megbírkóznia. És végül mégsem tette meg azt, amire Voldemort utasította és nem harcolt Harryék ellen a végső csatában. Egy negatív hős, akit senki sem értett meg. Ezért a kedvenc szereplőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!