Pretty Little Liars? Lenne néhány kérdésem.
Most a hatodik évad elején-közepén járok és lenne néhány kérdésem, nem baj ha spoiler, meg fogom nézni az összes részt mert imádom csak annyira kíváncsi vagyok.
- Mi lesz végül Ezra és Aria kapcsolatával? Ahol én tartok most, ott éppen nincsenek együtt, csak barátok. Ez meddig fog tartani? Hogy fognak újra összejönni? Ők a kedvenceim.
- Ezra mikor kéri meg Aria kezét, hányadik évadban, melyik részben?
- Aki már mindet látta, kiderült ki A?
- Hányadik évad hányadik résztől lesz A-ból A.D?
- Ki A? Charles?
- Ki fog meghalni a 6.,7. évadban?
Ezra és Aria kapcsolata az annyi is volt. Bár én addig néztem, míg ki nem derült ki A, ami a 6. évad közepe ha jók az emlékeim. Után már érdektelenné vált számomra a PLL
CeCe A
Charles az Alison családjának valami halott gyereke vagy ilyesmi.
Hát egyre nehezebben követhető a sztori, valóban.
A lánykérés most volt a végefelé (7. évad közepe).
Hogy kik haltak meg? Hát passz, már tényleg nem bírom követni. Cece meghalt, az biztos.
Aria és Ezra kapcsolatának valószinuleg vége lesz, most hogy kiderult Ezra volt menyasszonya életben van (Aria látta a hírekben ahogy Ezra megcsókolja Nicole-t). Nagyon remélem Aria Jasonnel jon majd ossze :)
A.D. a 6. évad kozepétol lesz az idougrás után
A - CeCe
Aki meghal: Emily apukája, CeCe, Sara Harvey, Noel Kahn :)
Ezra megkéri Aria kezét asszem a 7.évad 7. részében
Cece Drake volt A de őt lelökték egy templomból.
6-7 evadban
Emily Apukája Sara Harvey Nicole (ezra volt baratnője Aria után aki eltünt de visszajött de nem biztos)
Ezra és Aria összefognak házasodni, aria a 7/6 ban mond igent ezrának, A.D akkor lesz amikor meghal Charlotte,
És majd meg fog halni:a 6-7.évadban Sara harvey, Wren kingston, Noel khan, és Dr. Rollins, eredeti nevén Dunhill ali férje aki orvosnak adja ki magát, de igazából egy csaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!