Mi ez a film, ami egy őrült és brutális és vicces ámokfutása egy kislánynak és egy öregebb embernek? (Nem túl régi film)
Annyira bosszant hogy nem jut eszembe semmi róla, ami alapján megtalálhatnám.
2010-2014 körüli lehet a film kb. Szatíra-vígjáték-brutális-drámai típusú. Egy középkorú férfi begolyózik az emberek felszínességén, sekélyességén és mészárlásba kezd. Megöli valóságshow-k szereplőit, a mozikban mozizás közben telefonozó embereket, hangosan ostobaságokon gyűlölködő embereket, gyűlölködő televíziós műsorvezetőket és a legvégén még az amerikai megasztár zsűrijét is lemészárolják.
A férfihoz kb a film harmadánál egy kamasz lány is csatlakozik. Nincs köztük semmi romantika, inkább ilyen apa-lány kapcsolat és a végén együtt halnak meg. Annyira vicces, szatírikus film. Vagy párszor láttam, meg talán valami videókritikát is néztem róla magyarul, de nem tudom megtalálni semmi alapján, mert a címe nem jut eszembe, a színészei pedig nem olyan híresek.
Ennyi alapján ki tudja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!