Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mitől vagyok ilyen rossz...

Mitől vagyok ilyen rossz idegzetű? Mit lehet ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés
Elfog a düh ès az idegessèg,ha egy filmben kìnzàst làtok,ès nem bìrom tovàbb nèzni a műsory,inkàbb kimegyek a szobàbòl.Volt olyan is,hogy mozibòl mentem ki.Mitől ennyire rosszak az idegeim?Egy horror film megnèzèse nàlam kizàrt.A pàrom meg imàdja a vères filmeket,de engem a vilàgbòl is ki lehetne kergetni velük. Sajnàlom,mert ìgy egy jò pàrszor nem tudunk együtt filmet nèzni a pàrommal.Ő to folyton győzköd,de hiàba.
2016. nov. 6. 22:54
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi az apròbb ìràs hibàkèrt, de telefonròl ìrtam.
2016. nov. 6. 22:55
 2/6 anonim válasza:
Hát nem tudom,lehet nem vagy eléggé hozzászokva.Én amikor kisgyerek voltam (4-5 éves),akkor a szüleim betettek a szobámba és a rettegés házát és a viasz testeket nézették velem,csakhogy kussoljak már el :D Annyira belémrögzült ez,hogy már kevés nekem a kínzás,nyelvkivágás,szem kitépése is.Nálad is ez van,csak fordított esetben.Ideje lenne elkezdeni megnézni az emberi százlábú 3. részét,vagy a Dark Webes cuccokat :D
2016. nov. 6. 23:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Azért ne kezdj dark webes cuccokkal(még csak oldalakkal se ahol vannak durvább dolgok pl hiddenlol, stb...)az egy kicsit dúrva start lenne, de egyszerűbb kevésbé "véres" erőszakos, inkább akciófilmekkel kéne(amiket írtál lehet azok is kiborítanának) de azok mégse annyira vészesek.

Szokni kell az tény.

Na most hogy miért van ez? Mivel nem tudunk rólad sokat, így ezt nem fogjuk tudni megmondani, lehet gyerekori trauma is ami miatt felerősödött benned ez, gondolom egyfajta képp idegesít ha pl bántalmaznak valakit, de ezt csak te tudod.

De szép fokozatosan tényleg elkezdhetnél nézni filmeket, nem kell eljutni az emberi százlábúig meg stb, nem az a cél hogy szociopatát faragj magadból, de egy bizonyos szintig szerintem nem árt ha eltudod viselni ezeket a dolgokat...

2016. nov. 7. 00:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Én imádom a filmeket,nagyon sokat láttam már mindenféle stílusból.

Az egyetlen amit nem tudok elviselni és teljesen értelmetlennek és feleslegesnek tartom,hogy ilyet nézzek, azok kínzós horrorfilmek mint motel,sziklák szeme és társai.

Ha te is ilyesmire gondolsz akkor szerintem nem kell hozzászoktatnod magad. Minek? Annyi más jó,értelmes film van...csak felzaklatja az embert,legalábbis engem igen.

2016. nov. 7. 08:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én veleményem az, hogy ha nem szereted, nem kell horrort nézni. A filmnézes végülis egy szórakozás, nem kell szenvedést okozzon neked. Viszont ha amiatt nem tudsz megnézi egy akciófilmet, drámát, történelmi filmet stb. mert nem bírod a durva részeket, akkor íme néhány filmamivel edzheted magad. (Nem horror, nem extra durva, de véres)

Gladiátor (sok benne a vér, emberölés, de nem ez van a fő helyen, egy csomó megnyugtató rész is van benne + nagyon szép a története)

Remény rabjai (itt nem vérből van sok, hanem igazságtalan terrorból, de elmegy a lájtosabb kategóriába)

Az örzők (na ez már kicsit durvább film. Sok helyen ijesztő véres, de nem horror és elképesztő mondanivalója van)

Pankrátor (magyon jó a sztorija, van benne wrestling, verekedés, vér, de qurva jó film)

Keress rá még DC szuperhős filmekre meg háborús filmekre.

És ne halgass azokra, akik Dark Webet ajánlanak neked... Az nagyon durva. És ha nem bírod az ilyeneket, ahogy az előttem szóló mondta, nem kell szociopatát csinálj magadból. Ez olyan, mintha egy 40 kg-os személyt 150 kg-os súlyok emelésére bíztatnák. Csak tönkre teszi magát, nem ér el vele semmit. Próbálkozz kevésbé durva dolgokkal...

2016. nov. 7. 09:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom, hogy amit nem bírsz, azt ne nézd. :)

A horrorfilmek 90%-a nálam eleve kiesik, és nem szívesen nézek olyan témában sem filmet, ami alapból dühít.

De ezt egyáltalán nem tartom problémának. Mindenkinek megvan a maga ízlése, hogy mit szeret, és mit nem.

Egy kapcsolatban meg szerintem alapvető lenne, hogy elfogadjuk a másikat olyannak, amilyen van. Nem győzködni kéne, hogy nézd meg azt, amit utálsz, hanem olyan filmet választani, amit mindketten szerettek. :)

2016. nov. 7. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!