Az Érkezés című filmet minden moziban feliratosan vetítik majd?
Figyelt kérdés
Eddig akárhol rákerestem és volt róla bővebb infó, ott feliratosként hirdetik. Lesz ebből akkor szinkronos valamikor moziban?2016. nov. 6. 13:15
1/4 anonim válasza:
Feliratosan. A feliratos verzió alapból ritka szokott lenni, mindenhol szinkront tolják. Így ha nem találsz szinkronosat csak feliratosat, az biztos jele, hogy feliratos lesz.
2/4 A kérdező kommentje:
Az nagyon sajnálatos! Pedig szívesen megnéztem volna! De moziba nem olvasni jár az emberfia!
2016. nov. 6. 13:32
3/4 anonim válasza:
Én azért nem járok moziba, mert pocsék a szinkron.
Igaz én nem ember fia vagyok, hanem a sátáné.
4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos én nem tudok angolul. Így nekem a szinkron az ideális. A feliratot azért nem szeretem, mert elvonja a figyelmemet a filmről. Nem tudok párhuzamosan figyelni a film eseményeire és olvasni is a szöveget! Ennek én nem látom értelmét! Biztos van, akinek ez megfelel, de nekem nem.
2016. nov. 6. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!