Mi a véleményetek a Lármás család című rajzfilmsorozatról?
Hogy Luna leszbikus lenne,arról nem tudok,legalábbis (még?) nem találtam rá utalást.
Clyde 2 apjával úgy vagyok,hogy amíg nincsenek sokat képernyőn addig nem zavarnak túlságosan. (Konzervatív nézeteket vallok,de azért bigott sem vagyok.) De azért megértem a betiltást (Bár inkább csak simán kihagytam volna azokat a részeket a magyar Nickelodeon helyében,mintsem letiltsam az egész sorozatot.).
Az igaz hogy szórakoztató és van benne tanulság, de valljuk be, elég szar a vége mindegyik résznek...
Nincs olyan rész amiben ne hangozna el az, hogy "ne haragudj" vagy "sajnálom".
Jah, és még rohadt idegesítő, hogy mindig ugyan azokat a részeket adják, és ez is csak annak köszönhető, hogy alig van pár része...
Köszi a választ!
Már nem követem a rajzfilm sorozatot,de Facebook-on látom,hogy - igaz,az Egyesült Államokban - készülnek új részek. Gondolom akkor valamiért a magyar Nickelodeon-nál még mindig problémás kicsit a sorozat. De lehet,tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!