Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a Lármás...

Mi a véleményetek a Lármás család című rajzfilmsorozatról?

Figyelt kérdés
Szerintem elég szórakoztató,szerethetőek a karakterek,s még tanulság is van benne.

2016. nov. 6. 12:25
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Hogy Luna leszbikus lenne,arról nem tudok,legalábbis (még?) nem találtam rá utalást.

Clyde 2 apjával úgy vagyok,hogy amíg nincsenek sokat képernyőn addig nem zavarnak túlságosan. (Konzervatív nézeteket vallok,de azért bigott sem vagyok.) De azért megértem a betiltást (Bár inkább csak simán kihagytam volna azokat a részeket a magyar Nickelodeon helyében,mintsem letiltsam az egész sorozatot.).

2017. szept. 27. 20:40
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Lemaradtál rólla? Luna már kb nyár eleje óta lezbi 2 mgyar youtube csatorna is foglalkozott a témával :)
2017. szept. 27. 23:09
 13/22 anonim ***** válasza:
59%
De muszály volt szerzői jogok miatt, kenyába meg egész afrikába is betiltották amugy a magyar nick egész nyáron azé harcolt hogy a sorozat ujra képernyőn legyen, nem értem miért kell egy ilyen szép történetű mesébe ilyeneket rakni. :) Iluminált állapotba volt a készitő xDDD
2017. szept. 27. 23:11
 14/22 A kérdező kommentje:
Most meg néztem az egyik magyar videót Lunáról,amiben a témát tárgyalják. Elvileg nem leszbikus,hanem biszex. No igen,ez már nekem is megütötte az ingerküszöböm. Azért az egyik főszereplővel szerintem nem kellene ezt eljátszani egy gyerekműsorban...
2017. szept. 28. 09:22
 15/22 anonim ***** válasza:
66%
Az előbbinél erre akartam utalni
2017. szept. 28. 15:34
 16/22 DJ_POTATO válasza:
85%

Az igaz hogy szórakoztató és van benne tanulság, de valljuk be, elég szar a vége mindegyik résznek...

Nincs olyan rész amiben ne hangozna el az, hogy "ne haragudj" vagy "sajnálom".

Jah, és még rohadt idegesítő, hogy mindig ugyan azokat a részeket adják, és ez is csak annak köszönhető, hogy alig van pár része...

2020. ápr. 16. 12:53
 17/22 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Már nem követem a rajzfilm sorozatot,de Facebook-on látom,hogy - igaz,az Egyesült Államokban - készülnek új részek. Gondolom akkor valamiért a magyar Nickelodeon-nál még mindig problémás kicsit a sorozat. De lehet,tévedek.

2020. ápr. 16. 16:26
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Nekem tetszik bár igaz nem túl sok részt láttam belőle...Valaki tudja hogy hol tudom a részeket megnézni? Akár angolul is :)
2020. aug. 14. 14:29
 19/22 anonim ***** válasza:
Ízlés dolga, de nekem tetszik. Persze nem egy mélyenszántó valami, de pont a történetek és a poénok egyszerűsége miatt szimpatikus. Egyébként én kifejezetten jónak tartom, hogy a szereplők belátják a tévedésüket, és adott esetben bocsánatok kérnek.
2020. szept. 4. 20:41
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Clyde engem qrvára idegesít, úgy teper 11 évesen egy 17 éves lány után, mint egy hülyegyerek
2021. máj. 6. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!