Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Látta valaki 1995 körül a...

Látta valaki 1995 körül a tévében a Mindennap karácsony c. rajzfilmet?

Figyelt kérdés
2016. nov. 3. 11:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy ez volt a címe?

Miről szólt?

2017. jan. 6. 14:48
 2/7 A kérdező kommentje:

Amennyire emlékszem, igen.

Egy kis srác azt kívánta, legyen mindennap karácsony. Úgy is lett...egy ideig már jó volt, örültek , majd elkezdték unni, illetve elfogyott a pulyka, nem voltak már ajándéknak való tárgyak, és csak lepergett levelű fenyőket lehetett kapni.

Azon röhögtem sokat, amikor örült annak, hogy cukrot kap és ahogy mondta, hogy cuuuukooor , így elnyújtva. :)

Kétszer láttam, egyszer karácsonykor, majd a rá következő húsvétkor adta még a tv.

2017. jan. 7. 20:25
 3/7 anonim ***** válasza:
2017. jan. 7. 21:50
 4/7 A kérdező kommentje:

Á, nagyon király vagy! Nagyon szépen köszönöm!

Hátha azt is tudod, miben volt ez: Big big big egyél bigbiget, olyan finom, nagyon finom egyél bigbiget.

Ez valamilyen film, 1992 környékéről.

2017. jan. 8. 08:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem találom, mi volt ez a big big?

Emlékszel még valamire a filmből?

2017. jan. 8. 10:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Talán vegyesen volt színes és fekete fehér. Semmi nem maradt meg. Csak hogy tetszett a film és ezt a bigbiget énekeltük a srácokkal.
2017. jan. 8. 17:43
 7/7 A kérdező kommentje:

És esetleg az a jelenet meg van, amikor két Galla Miklós látható az interjúban? A téma a II. Világháború és azt mondja az egyik Galla: Tudja, mi volt a legszörnyűbb? Hogy én be is telefonáltam, hogy hagyják abba! Ezen nagyon nevetek még most is... :-D

Valaki csak tudja :-)

2017. jan. 13. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!