Látta valaki 1995 körül a tévében a Mindennap karácsony c. rajzfilmet?
Biztos, hogy ez volt a címe?
Miről szólt?
Amennyire emlékszem, igen.
Egy kis srác azt kívánta, legyen mindennap karácsony. Úgy is lett...egy ideig már jó volt, örültek , majd elkezdték unni, illetve elfogyott a pulyka, nem voltak már ajándéknak való tárgyak, és csak lepergett levelű fenyőket lehetett kapni.
Azon röhögtem sokat, amikor örült annak, hogy cukrot kap és ahogy mondta, hogy cuuuukooor , így elnyújtva. :)
Kétszer láttam, egyszer karácsonykor, majd a rá következő húsvétkor adta még a tv.
Á, nagyon király vagy! Nagyon szépen köszönöm!
Hátha azt is tudod, miben volt ez: Big big big egyél bigbiget, olyan finom, nagyon finom egyél bigbiget.
Ez valamilyen film, 1992 környékéről.
Nem találom, mi volt ez a big big?
Emlékszel még valamire a filmből?
És esetleg az a jelenet meg van, amikor két Galla Miklós látható az interjúban? A téma a II. Világháború és azt mondja az egyik Galla: Tudja, mi volt a legszörnyűbb? Hogy én be is telefonáltam, hogy hagyják abba! Ezen nagyon nevetek még most is... :-D
Valaki csak tudja :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!