Tudtok olyan filmeket vagy sorozatokat esetleg könyvet amiben a nőiesség szerepét lehet meg tanulni?
Szerintetek az rendjén van hogy nő fusson férfi után?
Nem kéne tanulnia a régi idős nézetekből?
Szerintem a kezdeményezés nem gáz, mint régen, de sokkal többet veszíthet a lány és sokkal sérülékenyebb és kiszolgáltatottabb, ezért nagyobb biztonságot is igényel. Erről magának kell gondoskodni. Ha értelmes és nem csak puncit akar a pasi, akkor ezteg tudja adni a nőnek, jelen esetben lánynak.
A másik után futkosás minden esetben érdekes. Udvarlás szakaszban szerintem ez mindkét nem privilégiuma. De ha már lefeküdtek, akkor az már nem az udvarlás szakasz.
Ha kidobta a kislányt a szexre vagyó kispöts, akkor az utána való futkosás nehéz eset. Nem tudok mit mondani, neki kell dönteni. Legközelebb ne engedjen mindenkit be a bugyijába. Erős lecke. Legalább terhesség nem volt.
Ezt könyvből, vagy filmből megtanulni... Max illemtan tankönyv adható. De ezt beszélje meg a körülötte lévő felnőttekkel, akik meghallgatják. És megértéssel vannak felé. Kérjen tanácsot a korban közelebb lévő, de idősebb női rokonaitól : unoka tesótól.
Csernus a nő és a férfi könyve erős lenne ilyen korban. A piros pöttyös könyvek meg ferde dolgokra tanítják. Érdekes, én sosem olvastam ilyen könyveket, mégsem kellett pasik után rohangálni, akik megcsináltak és el dobtak, mint egy rongyot. Nagyon rosszul esne, ha valaki ezt tenné velem. Megértését és segítséget igényelnék.
A VUK könyvben több a romantika, és egészséges kapcsolat, mint ebben a storyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!