Te megnéznél régi filmet?
Figyelt kérdés
Milyen régi film az, aminek még adsz esélyt? Mi az ami már szóba sem jöhet?2016. okt. 31. 07:48
1/5 anonim válasza:
Nekem a péntek 13 egy réga nagy kedvencem, bármikor szívesen megnéze, de nem tudom, hogy ez neked most réginek számít-e
2/5 anonim válasza:
Én úgy körülbelül a 70-es évektől szeretem a filmeket. Láttam már nyilván régebbit is, de nem különösebben vagyok oda azon korok filmjeiért. A néma filmek meg pláne nem az én világom.
3/5 anonim válasza:
Meg. Láttam filmeket a 20-as 30-as évekből is.
4/5 anonim válasza:
Filmbarátnak tartom magam, így minden kor kap tőlem lehetőséget, a kérdés csak az, hogy mikor. :)
Amúgy a nagy kedvenceim a 70-es, 80-as évek (olasz giallok, poliziescok, francia thrillerek, krimik, amerikai horrorok, európai horror...jöhet szinte bármi).
Szóba sem jöhet: van az az alja kategória (Asylum-filmek pl.) amit nem nézek meg. Itt már tényleg sajnálom a ráfordított időt pláne annak a fényében, hogy rengeteg nagyon jó film van, amit még életemben látni szeretnék.
5/5 anonim válasza:
Most a régi az mennyire régi?:D Láttam néma filmet is és nem mondom hogy irtózatosan odáig vagyok a koncepcióért, de esélyt adtam neki és a későbbiekben is adnék, mert egyrészt a kultúra része, másrészt lehet hogy van olyan film ami megszerettetné velem. Fekete-fehér hangos filmből van olyan amit nagyon szeretek (pl boszorkányt vettem feleségül-1942) vagy lehet színes is de régebbi, pl a tanú-1969 vagy a indul a bakterház-1980, stb stb. Szóval adok esélyt mindennek, de ha néma akkor valószínűleg nem fog annyira tetszeni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!