Tudnátok ajánlani jó sorozatokat? Ti melyeket nézitek? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Az én kedvenceim az alábbiak: American Horror Story,The Originals,vámpírnaplók, The Strain, Scream Queens. Ha ezekhez hasonló tudtok az nagyon jó lenne. Köszönöm a válaszokat.#sorozat #horror #Vámpírnaplók #komédia #American Horror Story #The Originals #Amerikai Horror Story #The strain
2016. okt. 29. 20:11
11/16 anonim válasza:
Igauabol ebbol az elso harom az uj sori
12/16 anonim válasza:
A BBC-féle Sherlock Benedict Cumbarbatchcsel nagyon jó. :)
Nem tudom, nézed-e, de az AHS új évada is eszméletlen.
Trónok harca, The 100 szintén nagy kedvencem.
És igaz, nem sorozat, de ajánlom a Lazarus-effectet Evan Petersszel. Gondolom, tetszeni fog, mert thriller és AHS színész. :)
Ja, és még van Sarah Paulsonnal és Cuba Gooding Jr.-ral az American Crime Story. Azt hiszem, szintén Murphyék rendezik, de nem biztos.
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat várok még bőven. Amiket ajánlotattok van egy jó pár amit már régebben kivégeztem, amúgy amiket most nézzek azokat állóndóan követek és nézem az új részeiket. AHS új évada nagyon jó volt valaki írta hogy nézzem-e igen nagyon jó volt de szerintem az összes évad közül ez volt a legvéresebb ! :D
2016. dec. 3. 19:47
14/16 A kérdező kommentje:
A Trónok harcát elkezdtem de eddig nem nagyon tetszik hatodik résznél járrok. Mikor fog beindulni vagy csak nekem unalmas kicsit ?! :D
2016. dec. 3. 19:49
15/16 anonim válasza:
Én is a Scream Queenst néztem végig, nekem az nagyon bejött. Meg a Star Wars Lázadókat tolom de ahhoz kell egy hangulat meg lelkivilág. :D Olyan sok mindent amúgy nem nézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!