Mi a véleményetek erről (trónok harca 7. évad spoilerek)?
Az még nem lenne baj, ha kiszámítható. De megint semmi értelme a sztorinak, nélkülöz minden logikát. Mintha csupa retard írná a forgatókönyvet.
Már rohadtul meglátszik, hogy GRRM 3 éve kiszállt a filmezési munkálatokból.
Kisujj meg Varys, mivel a két D-nek fingja sincs a terveikről, ugyanúgy Doran Martell sorsára jutnak. Tudtam, hogy ez lesz, mikor meg sem próbáltak erőt venni magukon és kisajtolni egy értelmes dorne-i szálat és kivágták a Connington sztorit meg a Völgyet.
Varyst most már lerendezhetik azzal, hogy egy jótét lélek, Kisujj meg megy Doran után a levesbe, mert vele sem tudnak mit kezdeni.
Persze sokkal felháborítóbb úgy ez az egész, hogy rajongóként valaki pénzt adott ki a hbo-nak, hogy ezt nézhesse. Ki kéne találni már valami refundot oda is.
Miért vesztek mindent komolyan, amit az interneten olvastok?
Tavaly is ugyanez volt a téma: "kiszivárgott a forgatókönyv, tudjuk mi fog történni".
Aztán olyanok voltak a "kiszivárgott forgatókönyvben", amik közel sem valósultak meg.
De erre a cikkre reagálva pontonként szerintem:
1) Egyértelmű.
2) Egyértelmű.
3) Hülyeség. Jon és Davos Sárkánykőre mennek=persze, simán elhajóznak Királyvár mellett, aminek flottája van... A Dothrakik elviszik a hajójukat=a Dothrakik félnek a víztől és így a hajóktól. Dany nem hiszi el a Másokat=ő, aki annyi mindent átélt, miért kétkedne ebben?
4) Bran és Meera hazatérnek=Bran oké, de Meera? Ide Howland Reed kellene valami nagy húzással, hogy megérje összedobni 1-2 Greywater Watch jelenetet, ami elképzelhető Jon miatt, de nem hiszem, hogy ezért egy új helyszínt készítene az HBO.
5) Arya hazatér=eredeti történet szempontjából szerintem hülye lépés, a sorozatban viszont teljesen elképzelhető.
6) Hülyeség. Sam is Északra tart=megérkezett Oldtownba, hogy teljesítse Jon parancsát, majd hirtelen gondol egyet és visszafordul? ...
7) Ha találkoznak, akkor remélem, hogy Jorah megkapja Victarion Greyjoy azon szerepét, hogy egy vörös pap(nő) összeégeti a karját és így megmenti az életét.
8) Elképzelhető.
9) Elképzelhető.
10) Miért menne vissza Gendry oda, ahol keresik? Ha titokban tenné, akkor még oké, de hogy a nyilvánosság előtt még ott is dolgozzon?
11) A Véreb és Bericék Északra mennek=egyértelmű az alapján, amit Bericék mondtak az előző évadban. Elakarnak fogni egy wight-ot=elképzelhető, szeretnének rájönni az eredetükre. Thorost lassan megöli egy jegesmedve=egy jegesmedve egyetlen csapásal megölne egy embert, így max. úgy ölheti meg lassan, ha vívódnak egymással vagy ha az HBO újraalkotja a RamsayxKutyák jelenetet Thorossal és egy medvével, de egyébként élőholt medve volt a könyvben is. De hogy Thoros? Akkor már inkább Tormund, mivel egyik gúnyneve/beceneve a "Husband to bears".
12) Jon szeret mostanában hátramaradni... Danynél mi idézné elő a nagy fordulást, hogy hirtelen hisz nekik?
13) Benjen találkozik Jonnal, elképzelhető. Benjen nem éli túl=Benjen már jó ideje halott.
14) Viserion elpusztul, majd felkél= remélem! Én évek óta arra várok, hogy a Mások oldalán legyen egy élőholt sárkány vagy jégsárkány.
15) Elképzelhető.
16) Elképzelhető, de sokkal ütősebb lenne, ha Sansa végezné ki, mivel Ned mindig azt mondta, hogy annak kell végrehajtania az ítéletet, aki kimondja.
17) Elképzelhető.
18) Bran: elképzelhető. Sam: hogyan? Jon=Aegon: mivel a könyvben van egy Aegon, aki kimaradt a sorozatból, így az HBO átkeresztelheti Jont, de nem örülnék neki.
19) Az HBO-tól kitelik.
20) Elképzelhető.
Mi se mondtuk egy szóval se hogy 100%-ig elhisszük ezt szerintem.Én csak azt mondtam ez alapján kiszámítható cselekménye lesz ami nem áll már távol a sorozattól.
A logikát (Gendry Királyvárban,Sárkánykős találkozás) meg ne keresd a sorozatban mert már rég nem lelhető fel benne.Szóval ezek simán megtörténhetnek.
Ezt a kérdést most elrakom a kedvencek/könyvjelzők közé, aztán jövő nyáron majd írok egy privátot az összes itt síránkozó válaszolónak, amikor kiderült hogy ez az egész cikk kamu, hogy utólag mit gondolnak érdemes volt-e elhinniük ezt a hülyeséget.
Ha kiderül igaz a cikk, akkor persze én írok nekik arról, hogy bocs hogy nem hittem el ilyen ócska fossá tudták csinálni a sorozatot.
Én annyit tippelek egyedül a 7. évadra, hogy Cersei meghal majd Jaime által és hogy a Fal valóban leomlik az évad végén.
"nem hittem el ilyen ócska fossá tudták csinálni a sorozatot"
Pedig aki már látott egy részt is az 5. vagy 6. évadból, annak ez az egész nem hihetetlen.
Abban is számtalan hasonló logikátlan baromság van, napestig lehetne sorolni a tévedéseket, hülyeségeket, stb.
Tehát csak szimplán nem meglepő, hogy esetleg ez bejön. Sőt, minél nagyon faxságnak tűnik, annál valószínűbb, hogy azt Dumberék írták.
Ha értelmes, logikus sztori lenne, akkor én is gyanakodnék, hogy ez tuti kamu spoiler. Legalábbis jobban, mint most...meg más lenne a helyzet, mert jelen pillanatban le se tojom, mert nem is nézem már.
De akinek ez tetszik, annak hajrá. Szorítsatok neki.
"Danynél mi idézné elő a nagy fordulást, hogy hirtelen hisz nekik?"
Ezt most csak kiragadtam, de xDDDDD.
Ugyanaz idézné elő, ami Davosnál idézte elő azt a 6. évad első két (kizárólag azokban) részében, hogy Melisandre varázslatát csodának titulálja és megkérje arra, hogy használjon mágiát. (És utána, pont mint előtte 4 évadig ismét elkezdje démoni dolognak tartani, csak mert a plot megkívánja.)
Vagyis a dilettantizmus az írók részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!