Az Archer sorozatban most akkor meghalt az Archer?!
SPOILER
Mivel a készítéskor bizonytalan volt a sorozat jövője, szerintem a készítők így akarták lezárni a történetét. Ha esetleg hallottad, akkor valamikor az évad vége felé dőlt el, hogy lesz még 2 (egyenként 8 részes) évad és annyi.
Amúgy engem is eléggé megütött, mert poénnak hittem. Szerintem amúgy Krieger majd megoldja a problémát és Archerből is kiborg lesz (vagy valamit trükközött és két robotot vitt magával a birtokra, nem egyet). :)
@3: Én nem állítom, hogy két robotot vitt magával, csak felvetettem, hogy LEHET, HOGY KETTŐT. Ha emlékszel, az egyik részben (mikor Krieger szívatta a többieket), mutatták, hogy mindenkiből két szériányi robotja van.
Amúgy szerintem Archer most meghalt és Krieger fogja feléleszteni.
Jó, akkor mondom:
További 3 évad lesz még, tehát az utolsó a 10. évad lesz (ennyire szerződtek)
Másik, Archer:
Jól írta az egyik előttem hozzászóló, mivel bizonytalan volt, ezért.... DE kiszivárgott hírek szerint, amit a végén láttunk, az egy megrendezett jelenet volt, mármint archer rendezte, és vette fel filmre, akiket a végén látunk, mind kiborgok.... Tehát nem, nem halt meg :)
Utolsó vagyok, rosszul írtam: Archer kómába kerül.... és az "álmodozásairól" fog szólni a 8. évad, amikoris visszatérnek az 1900-as évek elejére.... tehát kómába kerül ,és az álmait foglyuk látni (dreamland)
Az előző story fake volt... :( sorry
A következő évad az 1940-es években fog játszódni, ugyanúgy Archer főszereplésével.
Szóval lehet hogy meghalt, ja. Én személy szerint örülök, hogy vált egy kicsit a sorozat, az utolsó 2-3 évad eléggé elcsépelt lett, vagyis biztos jobb volt az első pár. Dehát kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!