ValóVilág, Evelin vagy Ati?
Atira szavaztam,pedig elmondhatatlanul irritál. Egyszerűen olyan hót buta,hogy hihetetlen.
Viszont Evelin még Atinál is jobban idegesít.:D A sok káromkodás,a nőietlen viselkedés,és legfőképp a mérhetetlen egoizmusa borzasztó.
Csak azért szavaztam Atira,hogy lássam Somika,és azok arcát is,akik szerint Evelin erős. Na meg azért is,hogy Evelinke arcán is lássam a pofára esést.:D
Szerintem Evelinnek kéne vissza menni ( nem azért mert csípem, szó se lehet róla...utálom.) csak azért mert Atit nem bírom elviselni . Annyira unszimpatikus, semmi érdekeset nem csinált azóta amióta bement a villába ( ja de ! csak Aureliót utánozta .)
VV Atiban van valami perverz ség ,a szemén látszik. Nem tudok rajta elmenni Hmm.... Egy báránybőrbe bújt farkas!!!
Hajrá Eviiii!! ♡
EVI menjen visszaaaaa!
Az Evelin egy gusztustalan féreg. Az Ati gyerek is idegesítő, de akkor már inkább ő, mint ez az igénytelen luvnya. Megnézném Somácskát nélküle. Vajon mit kezdene magával az a kis díszb. zi?
Aki meg csak a dugásért nézi, annak ott van Mici és Krisztián folyamatos akciózása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!